Hur redigerar jag en redan skapad kund?

  1. Gå till "Kunder" i huvudmenyn.
  2. Välj Kund: Bläddra igenom listan och klicka på den kund du önskar radera.
  3. Klicka på knappen "Redigera"
  4. Spara